7.06.2007

Med andra ögon

Det är fredag kväll och det normala är att vara ute på någon trevlig bar, men inte. Jag sitter åter framför datorn och redigerar bilder. Det går ovanligt bra och jag är klar med fem-sex bilder för framkallning. Jag ska försöka få minst lika många klara i natt. Prue var här tidigare i kväll och hon tittade igenom bilderna jag funderade på till folion. Det var skönt att få helt nya ögon på bilderna och jag har mer eller mindre bestämt mig för vilka bilder det blir.

Det första Prue sa när hon kom in i lägenheten var ”det ser inte längre ut som ditt hem”. Mina stora målningar är borta, mina kuddar och ljus är borta. Det sitter inte ens några post-it lappar på väggen framför datorn. Det är tomma ytor och ännu renare ytor blir det när de stora garderobsdörrarna framför mitt kök är stängda. Kök och kök, min vask med hyllor över. Dumma dumma hyllor förresten. När jag diskade igår böjde jag mig framåt och slog pannan hårt i hyllan. Korkat naturligtvis och speciellt med tanke på hur lätt jag får blåmärken. I dag har jag ett lila band uppe i pannan. Sweet.

Prue och jag försökte beställa mat på Hells Kitchen, men de hade slut på allt utom pizza så vi gick vidare upp till St Jeromes. De serverade dessvärre inte någon matalls, men väl dricka. Det blev dock inga drinkar eftersom jag visste att jag skulle fortsätta redigera bilder och jag inte vill ha några onyktra redigeringar i min folio. St Jeromes spelar utan tvekan bäst musik i stan och det var bara att sitta och njuta till lite Art Brut och kastas ett år tillbaka i tiden och sedan lite Felix and da Housecat och åh så bra.

Nu fortsätta med bilderna

3 comments:

Laanna said...
This comment has been removed by the author.
Laanna said...

Hmm. Nu när jag läser här måste jag nog säga att jag helt har missat det som har hänt med din farmor. Så, nu, jag beklagar sorgen Anne.
Kram.

Anne said...

Livet balanserar alltid. Ser fram emot att träffa min lilla systerdotter.