7.19.2009

Bowlingklotet

Inledde med skumpa på en inflyttningsfest i Richmond när en av mina bästa vänner flyttade tillsammans med sin fiancé i ett stort vitt hus med lika vita väggar. Det var festklätt, italiensk plockmat och sedan bestämdes det att vi skulle vidare till en bar ett kvarter ner på huvudgatan.

Det blev en designbar, en fotbollspub där vi först knappt kom in (?) och när vi kom in gjorde vi vad vi kunde för att komma ut så fort som möjligt eftersom någon match just slutat och det var allmän kaos, vidare till en annan bar där en ny runda drinkar beställdes in.

De hade stora runda designstolar och någon kom på idén att snurra stolen. Det var bara det att farten blev för hög och hela stolen, med kompis i, rullade iväg över golvet som ett bowlingklot genom rummet. Människor fick hoppa till sidan för att inte som käglor bli knockade till marken. Det hela var ytterst absurt och hysteriskt roligt sent i natten. En omtumlad och rodnande kompis lyckades till slut ta sig upp och tog emot applåder i baren, sedan tvingade hon oss att dricka ur drinkarna i rekordfart och vi lämnade baren mot nästa ställe.

Efter midnatt började de bättre barerna stänga och vi drog oss vidare mot klubbarna. Ner i en källare, ett överfullt dansgolv, söta dofter och hippiekids, linjer på handfatet, transor i paljettklänningar och en ny runda drinkar, lyckligtvis inga snurrstolar. Det snurrade ändå.

No comments: