3.11.2009

Happy

Ibland löser sig saker till det bästa och lättnaden sprider sig genom kroppen. Jag tar det bra med mig, har lärt känna en rockfotograf men kommit överens om att inte assistera mer i nuläget.

Min presentation i morse möttes av ett ”good, good start, åh där har du din inledningsbild som exploderar av energi, nej uppenbarligen funkar det inte, hm intressant, ah ja det där gillar jag”. Han visste att jag plåtade igår, såg redigeringstiden i filerna, eller i mina trötta ögon, sa att jag kunde gå hem och jag fick ett par timmars vila innan nästa studioplåtning.

Men bäst är att galleriet har bekräftat min första större fotoutställning. Jag tackade nej när priserna ändrades, men galleriet ville ha mig med och gav mig ett annat erbjudande dagen efter. Det är klart nu och det blir vernissage den 31 juli.

Vi blir nio australiska fotografer som delar på rummen i galleriet i två plan. De vill ha med min undervattensserie, men eventuellt blir det min dansserie istället, oavsett vet jag att sex meter väggyta är min i ett stort vitt rum med blanka trägolv i ett galleri i hjärtat av Fitzroy. Jag trodde inte att det skulle bli i år, men ibland ordnar det sig till det bästa.

11 comments:

egon said...

Men GRATTIS! :)

Anne said...

Tack Egon, tänk så synd att ni sitter på andra sidan jordklotet och inte kan vara med att skåla. Det hade varit så nice.

Johanna said...

Ett stort grattis! Du får hemsk gärna meddela närmare plats senare för jag bor precis bredvid Fitzroy och skulle gärna komma och kolla.

Har smakat pizzorna förresten. Makalöst goda! Tack än en gång.

Doktoranden said...

Det kommer nog bli hur bra som helst! Duktigt jobbat!

Anne said...

Johanna, hehe, bra att pizzorna var goda. Det blir på BSG på Brunswick Street, (cnr Johnston St) i Fitzroy. Jag kan lägga upp inbjudan och tider längre fram.

Har du kommit till rätta i Melbourne?

Doktoranden, nog... smile. Vi hoppas på det.

Verbal Kint said...

Men grattis! Roligt! Får skicka en virtuell skål när det beger sig!

Owe said...

Grattis !

Let it flow.

Mård said...

Hade varit fantastiskt att få se, och dela med dig till ett glas champagne. Litar på att det kommer fler tillfällen.

Och jag gillar verkligen din nya profilbild här. Det syns att du lever.

Johanna said...

Tack tack, det skulle vara väldigt trevligt om du gjorde.

Jag har kommit mer än tillrätta! Har bosatt mig i Collingwood och har fullt upp med att äta mig igenom stan.

MissMagicGirl said...

Vad roligt med vernissagen!

Ha en bra helg!

Anne said...

Verbal Kint, då säger jag skål då.

Owe, tack

Mården, du är för rolig, ja vi får väl hoppas på det. Oavsett tycker jag vi skåla i champagne nästa gång vi ses. Det har hänt en del bra saker för oss båda sedan sist.

Johanna, självklart. Det är som roligast när allt är nytt.

Miss Magic, ja verkligen, ser fram emot det.