5.12.2007

The road to darkness

Graces karriär som fotbollstränare fortsätter. Helgens match slutade 6-1. I förlust alltså. Hon talade oroligt att det inte var bra för eleverna att ständigt förlora. Jag misstänker att ledningen inte känner till de bristande offsidekunskaperna och det är såklart något hon för alltid skulle förneka om någon frågade henne.

Jag borde nog ge henne Fever Pitch med charmige Colin Firth skrikandes offside – not offide – offside – not offside. Kanske kan bättra på oddsen. Det känns som att de har en lång väg kvar.

7 comments:

pinhead said...

En till snygg målning. Fan vad kul det måste vara att gå omkring och kolla på dem.

"Fever Pitch" är en fantastiskt bra bok. Filmen har jag inte sett. är den bra?

Peter Madison said...

Fever pitch är kalasbra! och du Anne...kan du inte lista upp lite bra australienska band? Jag har hamnat i en deep aussiefever just nu...

Anne said...

Mobilen ringde just och jag måste rusa. Återkommer lite senare.

Anne said...

Pinhead: Ja, det är lätt att bli bortskämd bland Melbournes målningar. Just den här var ganska liten och halvt gömd i en snårig liten gränd. Ska erkännas att jag pillrat med färgerna.

När det gäller Fever Pitch måste jag nog säga att jag gillar filmen bättre än boken, men jag är klart partisk efter att ha sett Colin i Stolthet och Fördom allt för många gånger då för länge sedan. Filmen är typisk feel good, fotboll åt männen, kärlek åt kvinnorna ungefär så, men dialogerna är tidvis ganska lysande.

Peter: Lista aussieband... Oj, den tål att kluras på lite. Spontant är Art of Fighting, Cut Copy och Architecture in Helsinki riktigt bra just nu. Men det finns mycket annat. Det blir en del lokala band i helgen och jag har en annan konsert på söndag så det kommer mer. Lovar.

pinhead said...

Anne: Förstår det. Skoj att du hittade den här för jag gillar den verkligen. Hm, kanske ska leta på filmen då.

Madison: Här kommer lite fler bra band. The Avalanches, The Saints, Radio Birdman, New Buffalo, The Presets.

Peter Madison said...

Anne & Pinhead: Tack...håller precis å kollar upp...hoppas jag hittar nåt bra!

Anne said...

Tack Pinhead och kan bara instämma i banden! Fever Pitch är en film som garanterat funkar hemma.

Peter: Wolfmother är ett annat band som du nog gillar, eller jag gör det i alla fall.