7.09.2009

Boys will be boys

Jag har bytt klass, mina lärare har tyckt det länge men jag har ändå tvekat även om det varit ansträngt i min klass. Jag började i den nya gruppen igår och låt mig säga så här, det är skillnad att gå i en grupp med 15 tjejer eller med 15 pojkar, eller för all del, det går ett par tjejer också i min nya klass. Framförallt var tempot högre rent tekniskt och jag fick skärpa mig för att hänga med. Jag gillar det.

5 comments:

* said...

hur kommer det sig att det inte är mer blandat?

Doktoranden said...

Härligt för dig.

Anne said...

*, det var inte avsiktligt utan klassordningen sattes efterhand som studenterna registrerades och när jag startade fanns ett par grabbar i min klass. Båda hoppade av.

Doktoranden, vi är en liten institution så jag har träffat alla tidigare, men jag känner mig ändå lite som newbie, men de är otroligt vänliga.

Pernilla said...

Låter litegrand som the bachelorette. :-) Skönt att du fått byta klass. Rivaliteten som ofta förekommer mellan kvinnor gör att jag ofta hellre umgås med killar än tjejer. Jag känner mig obekväm när man till höger och vänster sätter knivar i ryggen på varandra.

Anne said...

Pernilla, de här grabbarna är långt mer avancerade rent tekniskt än vad jag är, men samtidigt hjälper de till och jag lär mig hela tiden. Blir nog bra det här, framförallt är det roligare och lättare att vara i en miljö med positiv energi.