5.12.2007

Awesome

Fördelarna med att bo i stan är ändlösa. Nackdelarna med att bo i stan är obefintliga, eller nästan i alla fall. Det är lördag kväll och mobilen börjar ringa. Några vänner har just kommit in till stan och berättar att de är på väg hem till mig. Nu? frågade jag lite överraskat och tittade ner på mina hemmakläder. Nej, vi har en halvtimme kvar och vi har med oss vin. Eh, ja, ok ja jo det är bara att komma över, sa jag. Awesome! sa de. Ja, men jag ska iväg senare på konsert och se Art of Fighting, sa jag. Awesome, vi hänger på. Vilket band var det igen?

Nu har jag duschat, bytt om och sminkat mig och snyggat till det sista i lägenheten. Ibland överraskar jag mig själv. Jag har till och med hunnit blogga om det. Awesome! Hoppas ni får en bra lördag kväll!

5 comments:

motherfakka said...

detsamma! själv tänkte jag försöka se Familjen. hoppas det blir fett.

Bimbo Boy said...

Fin blogg du har. :D

http://www.bimboboy.com/blogg

Anne said...

Motherfakka: Tack! Nja, inte fullt ös, jag drog mig hemåt när de andra fortsatte ut i natten. Hade gärna hängt på men jag ska upp tidigt i morgon och plåta hela dagen så jag bestämde mig för att vara vuxen och gå hem. Träffa familjen är bra; det har jag inte kunnat göra på länge.

Bimbo boy: Tack.

motherfakka said...

hehe...jag var nog lite otydlig jag menade denna Familj:
http://www.myspace.com/familjen

Anne said...

Oups, jag skyller på att det var sent. Det låter som en bra konsert det med!