11.09.2009

Billigt men dyrt

Jag har inga lektioner på förmiddagen, inga tider att passa och jag kan ta sovmorgon, istället har jag legat vaken sedan tretiden. Låg kvar i sängen och bläddrade igenom senaste numret av Australiens största fototidning, förra månaden var en av mina favoritlärare på omslaget, bilden som var på omslaget på detta nummer var också slående och jag kollade vem som hade gjort den.

I bästa designeranda vrider jag på tidningen för att se vem som har tagit bilderna och i sida efter sida är det inte bara namn; det är fotovänner, från fester, från branschevent. Fick ett mejl från chefredaktören på tidningen i förra veckan och han frågade om jag hade något till februarinumret; jag vet inte ens om jag är kvar i Australien då.

Det är komplicerat med mitt visum och jag har tvingats säga nej till jobb som jag verkligen velat göra. Det kommer allt fler erbjudande, alltid frilans, allt mer inom mode och jag vill, frustrerad att jag inte får. Suzy och jag fick en förfrågan om att plåta ett bröllop, igen, och först sa vi nej per automatik, sedan bestämde vi för att plåta det tillsammans. Ingen av oss har gjort det tidigare och inte direkt vad vi brukar göra, men varför inte.

2 comments:

Johanna said...

På tal om bröllopsfoto så är det här http://jonaspeterson.com/ en jag gillar skarpt. Du kanske redan har stenkoll på vem det är men jag tipsar ändå.

Moi said...

acmemade . com eller shoebuy . com har ibland ganska snygga, det varierar lite tycker jag.

Jag har haft samma problem och jag har googlat mig halvvägs runt jorden tror jag i jakten efter den perfekta laptopväskan. Nu har jag kommit fram till att den perfekta finns på ett ställe som jag inte hittar tillbaka till, så klart.