3.24.2009

I can carry you on my back

Det är tungt att vara fotograf rent fysiskt, kamera, objektiv, dator, stativ blir lätt tio-femton kilo att släpa omkring på. Det blir för tungt och jag har letat efter en kameraväska på hjul till och från studion och slutligen hittat vad jag vill ha. Problemet var att den var restad i Australien och import skulle ta 6-8 veckor med båt från USA. Jag letade grossister och nämnde det för mamma när vi pratade i förra veckan. I dag kom det ett paket från Sverige med en carry-on kameraväska, precis den jag ville ha. Jag har de finaste föräldrar man kan ha.

Paketet var smått gigantiskt förstås och när jag kom in i hotellobbyn, där jag bor, stod ett gäng med vältränade aussigrabbar vid hissarna. De kommenterade mitt paket och en av männen lyfte upp det med ett ”jag bär det, love” och lät mig gå före in i hissen. Hehe, söt var han och det passade mig utmärkt, mina axlar är ömma efter att ha burit studioblixtar hela dagen. Hemleverans tack, fast han fick dock utstå pikar i aussianda hela vägen upp.

4 comments:

Doktoranden said...

Snälla föräldrar.

Anne said...

oui, très gentil.

Johanna said...

Fantastiskt med snälla föräldrar, även om de är långt borta! Jag sade till mina att jag behövde en översättningspenna och vips, nu ligger det en i ett paket någonstans mellan Malmö och Melbourne.

Anne said...

Johanna, fler som har fina föräldrar. Posten brukar gå fort, fem dagar vanligtvis.