11.10.2008

Klipp klipp

Jag hann inte med att träffa min frisör Paul innan jag lämnade Melbourne. Det är snart två år sedan jag klippte mig hos honom för första gången. Då visade det visade sig att han just slutat på Toni & Guy Paris på Rue St Honoré där jag brukade klippa mig när jag bodde i Frankrike. Han är australier med italienska rötter, har naturlig elegans, gestikulerar och har alltid massa roliga historier att berätta. Han frågar alltid hur det går med männen medan han säger att han jag kommer se fantastisk ut. Snygg såklart; gay såklart.

Han har alltid idéer och han har fått mer eller mindre fria händer. Alltid nöjd. Jag borde, men har inte riktigt tagit mig tid att klippa mig regelbundet i år och sedan blev jag sjuk och hann inte med att klippa mig innan jag reste. Senast jag klippte mig var i Brisbane. (Låter bli att se efter när det var eftersom det garanterat är generande längesedan.) Det behövs och jag har klipptid i morgon. Antar att några centimeter ryker, men det är lugnt. Det är längesedan mitt hår var så långt och det ringlar sig en bra bit ner över bröstet. Well, i dag, förmodligen inte i morgon.

5 comments:

Jilina said...

Hejsan!

Vill du vara med och ha chansen att bli Veckans Bloggare i min blogg ? Kolla in denna länk isåfall: http://isaba.blogg.se/2008/november/vill-du-bli-veckans-bloggare.html

motherfakka said...

Vilken lycka. Hur stor är chansen liksom?

Anne said...

Motherfakka, long time no see. Tillbaka med bloggandet?

motherfakka said...

Ja eller jag ska försöka göra ett ryck. Var i världen befinner du dig nu?

Anne said...

Låter bra.

Sverige sedan en vecka. Annars Melbourne.