10.12.2008

Pannkakor. Sort of.

Febern har lättat en aning, men kroppen är fortfarande tung av trötthet. Jag beställde upp frukost och valde något som jag sällan äter. Pannkakor, gott så gott. Jag hoppades på röd sylt och grädde i bästa rödvita husknutssvenskhet.

På tallriken låg ingen sylt såg jag besviket, men något fluffigt vitt och jag började äta. Det var smör. Smör! Visserligen uppvispat, men det ville jag absolut inte ha på mina pannkakor och jag petade bort bäst jag kunde. Med närmare eftertanke har jag aldrig sett vispgrädde här, osäker på om det finns.

Sedan fanns en skål med sirap och det har jag aldrig haft på pannkakorna heller, men tänkte att det var värt att testa. Men nej, för klistrigt. Nu är det såklart inte så avancerat att göra några pannkakor själv. Om man har ett platta att steka dem på.

5 comments:

Peter Madison said...

Ååhh...när mitt kök är klart, vilket decenium som helst, då blir det pannkaka av alltihop. Gott!

Peter Madison said...

Glömde ju: Krya på dig!

Anne said...

Peter, snart är det klart.
Och tack, börjar bli löjligt uttråkad.

Miss Upsey Daisy said...

Krya på dig.

Angående det här med att göra inget. Jag är otroligt dålig på det. Drömmer om att köpa en dvd-box med Sex & the City och ligga i soffan en hel dag och bara glo. Men då måste jag vara sjuk annars tycker jag nog att jag slösar bort tid....

Anne said...

Missy, jag skulle göra väldigt väldigt mycket för en dvd-box just nu.