8.27.2008

Inte bra

Timme efter timme med planering, organisera modeller, assistenter, sminkös, boka plats att fotografera och naturligtvis ordna med kläder och accessoarer. Till ingen nytta. Bilderna förblir oskarpa, liksom de har varit de senaste fyra veckorna. Plåtningar och omplåtningar som kostar pengar och tar tid och kraft, men fortfarande inte en bild som är användbar.

Det finns ett par bilder från geishaplåtningen i dag som är bland det bästa jag har gjort, bortsett från skärpan. Jag ska träffa en ny tekniker i morgon och problemet är akut. Fyra veckors förlorat arbete innebär att jag ligger plågsamt efter.

8 comments:

Mård said...

Nej men usch vad hemskt. Och tungt. Vilken jävla uppförsbacke, du som redan hade några att kämpa dig igenom. Har du stöd? Hjälp? Någon som förstår dig, och någon som tar med dig ut på drinkar?

Stora kramar

Anne said...

Mård, det var det där med uppförsbackar. Och han som brukade stötta förvandlades till uppförsbacke. Men inget som inte kan repareras med drinkar med vänner. Och camera clinic.

Kram!

egon said...

usch. det känns som att du har dig motigt nu. men, du kan inte göra mer än det bästa av situationen. du kan inte göra mer än du kan. kram!

Anne said...

Egon, jag är nog mest frustrerad. Det löser sig förhoppningsvis snart.

EvaP said...

Jag hoppas att teknikern är duktig och kan lokalisera vad som är tokigt.

Jag önskar att felet löser sig snabbt.

Miss Upsey Daisy said...

Alla har redan skrivit vad jag tänkte skriva. Håller tummarna och jag tror du är en fighter. Du ÄR det.

* said...

näää. det är inte sant. jag skulle blivit helt tokig.

KRAAAAAAAAMMMMMMMAAAARRR DIG.

Anne said...

Eva, hoppas det.

Missy, tack.

*, jag ska se om jag kan rädda dem med efterbehandling.