12.07.2007

Det rör på sig

Okej det börjar röra på sig. Igår hade jag samlat mig efter den senaste tidens turbulens och med ett tillfixat cv tog jag kontakt med de byråer som jag pratade med i slutet av sommaren när jag sökte arbete första gången i Stockholm. Plus en del andra byråer. Och fotoagenturer.

Flera byråer har redan hört av sig. En VD skrev att han mindes mig från 100wattaren i Blå hallen. Ett par andra byråer skrev att de tyckte att det hade hänt mycket i mitt cv på kort tid.

En internationell och mycket intressant byrå svarade att de dessvärre inte hade möjlighet att erbjuda mig en plats för tillfället. Men att det enbart grundade sig på att de hade för mycket att stå i själva just nu. Ett nej som känns bra. Det är bara att höra av sig igen.

Sedan ett par positiva nyheter och plötsligt inser jag att jag måste få min grafiska mapp och fotofolio uppdaterade. Jag räknade krasst med att det inte blir några intervjuer förrän i januari. Nu märker jag att jag måste vara förberedd och jag behöver framkalla en del studiobilder. Jag behöver också skära till en del annonser som jag har gjort sedan jag sist presenterade min mapp.

Från byrån jag lämnade kommer ett mejl från Andrew som inte kan låta bli att skriva ”sitting in your ol' spot typing this very message– kind of twilight zoneish. Send me some of your stuff; I would like to see it.” Vi har jobbat många sena kvällar ihop och jag tänkte att han kunde korrläsa mitt engelska cv. Det som jag just nu är på första sidan av flera på. Skynda skynda. Som vanligt då. Men nu med full energi. Det rör på sig.

6 comments:

Pinhead said...

Skoj, tror inte att det dröjer lång tid innan du har fått ett nytt jobb.

Anne said...

Pinhead, jag känner mig klart mer hoppfull i dag. Good vibes.

Mård said...

klart det rör på sig=)

Anne said...

haha, jag har en intervju redan i morgon.

Mård said...

Haha, man hinner knappt misströsta...;)

Anne said...

Mård, jag har inte haft den än :) Men bra såklart att få intervjuer.