7.10.2007

En folio i rött skinn

Min folio i rött skinn är klar nu. Färgerna i bilderna var bättre än jag hade hoppats på och jag är så glad att jag har den färdig. För ett par månader sedan frågade en kvinna mig vad jag var mest stolt över och jag kunde inte svara. Hon formulerade om frågan och frågade vad jag var stolt över. Jag kunde fortfarande inte svara. Jag har tänkt på det där och i dag slog det mig att min fotofolio är jag stolt över. Jag köpte min SLR i april och tre månader senare har jag en fotofolio, fått ett par bilder publicerade och kommer att ställa ut i Melbourne i nästa månad. Allt kan förbättras och utvecklas, men jag är nöjd med det jag har gjort.

Jag har lämnat in ett par bilder för inramning i dag och det var dyrt. Deanna, som arbetar med tryck, kommer att säga att hon kunde ha ordnat det till mig mycket billigare, men jag hinner inte. Jag ska hämta upp tavlorna i morgon och sedan har jag presentation på torsdag. En ska jag ge till en person som betytt mycket för mig och det får bli ett minne från mig när jag reser.

I kväll blir det middag i St Kilda med Caroline. Folion åker med i handväskan.

4 comments:

Owe said...

Du har mycket att vara stolt över.

Laanna said...

Vad kul att den är klar. Hoppas du blev nöjd! Skulle vara intressant att se vilka bilder du valde till slut.

Kerstin said...

Nu blir jag så nyfiken - kan du inte visa den?

Anne said...

Owe, tack.

Laanna, jag tänkte lägga upp en del bilder på flickr sedan i bätre exponering. Har inte riktigt hunnit med, men det kommer.

Kerstin, jag ska försökta ordna med tillstånd till bilden jag ska ställa ut. Efter diskuterande med Caroline har jag bestämt mig för nakenbilden. Jag tycker att den är starkast. De andra bilderna kan jag lägga upp.