6.06.2007

Uppsägning

I dag sa jag upp min telefon. Det rörde mig inte i ryggen. I dag har jag också försökt säga upp mitt bredband. Det tog en massa samtal innan de slutligen meddelade att bredbandet skulle sluta fungera i kväll. Det hade jag inte uppskattat. Tydligen kan de ta emot uppsägningen först i nästa månad. Underligt.

I dag sa jag slutligen upp mitt lägenhetskontrakt. Jag älskar min lägenhet. Jag låter bli att tänka på hur det känns.7 comments:

Miss Upsey Daisy said...

Nya Zeeland är toppen.

Jag läste en termin där.

Din tillvaro måste vara väldigt förvirrande just nu?

Anne said...

Fullständigt flytande eller fullständig frihet, vilket som antar jag.

Har du varit i Auckland? Några restips? Jag kommer inte ha mycket tid och förmodligen vara mest i stan. Planerar dock att ta en busstur ut till lysmaskgrottorna.

Miss Upsey Daisy said...

Auckland... Jag var uppe i det tornet som har glasgolv vill jag minnas.

Lysmaskgrottor? Jag var i Whangarei som ligger.. ett par timmar norr om Auckland. Där fanns det sådana grottor, så bodde jag på världens bästa vandrarhem där. Jag har bott på många med Bunkdown Lodge är det bästa.

Anne said...

Waitomo caves tror jag grottorna heter. Tydligen åker man i liten båt som sakta seglar genom mörkret upplyst av massa lysmaskar. Låter inte så coolt, men jag har flera vänner som berättat om hur fantastiskt det var så jag tror jag ska ta mig dit.

Tornet går nog inte att missa där det ligger mitt i stan. Boendet är redan fixat.

Annika said...

Inte lätt att släppa taget om det man älskar...

Susanna said...

Uppbrott - smärtsamt, men oftast också spännande. En början på en ny väg. Lycka till!

Anne said...

Annika: Så sant så sant.

Susanna: Tack, försöker hitta inspiration.