5.27.2007

Ett skamligt förslag

Jag var precis nere och hämtade sista tvätten och klev in i hissen på plan 5. I hissen stod ett par lätt berusade män i 40-45-årsåldern. En av dem hoppade av på plan 6 och den andre mannen och jag fortsatte uppåt i hissen. Han började småprata lite och när han klev ur hissen frågade han om jag ville följa med honom och titta på utsikten från hans rum. Jag tackade nej. Melbournenatten drar igen och jag är på väg till en middag.

7 comments:

Susanna said...

Oh, vilken sliskig kommentar. Kolla på utsikten. Jaja.

Miss Upsey Daisy said...

Vad hände med en kopp te?

Alternativt.

Titta på etsningar?

"A Peaceful Warrior" said...

Ibland måste jag erkänna att jag kan skämmas för att jag är kille när man får höra vad killar kan vara kapabla till. Men...haha, detta var ju jätteroligt ju. =)

Peter Madison said...

ojoj...flirtad på i hissen....en klassiker ju! Men fulla gubbar i hiss kanske man ska akta sig för...?

Fröken Lund said...

Ha ha ha. Var han snygg då?

Anne said...

Susanna: Nej, inte precis vad jag var beredd på att höra när jag stod med famnen full av tvätt.

Miss Upsey Daisy: Titta på etsningar? Har jag inte hört tidigare. Har iofs inte hört titta på utsikten heller tidigare. Ja, vad hände med en kopp te?

A peaceful warrior: Äsch, inget att skämmas för; han var oförarglig. Han hade bara några våningar på sig att lämna ett avtryck och till viss del lyckades han. Han hamnade på en svensk blogg. Men det var nog inte det avtryck han avsåg för all del.

Peter: Oh, tillbaka från NY och tillbaka med prickarna över bokstäverna. Jo, tydligen.

Fröken Lund: Nä, inte direkt. Hans kollega som hoppade av var betydligt snyggare. Hade dock inte satsat på den utsikten heller.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.