6.03.2009

Sista måltiden

Jag var på sjukhuset och betalade för min operation i morgon. Trots smärtstillande har jag gått med 38 graders feber och mitt ansikte har gått i olika faser av lätt svullet till svullet upp över öronen, bokstavligt talat. Mina visdomständer bråkar och infektionen släpper inte trots kur efter kur efter kur på antibiotika så imorgon blir det operation.

Jag tycker det är obehagligt att gå till läkare; jag kände hur ansiktet vitnade när jag såg sjukhussängarna och jag blir så irriterad på mig själv.

Träffade en söt pojke i dag och jag märker att jag förvirrar honom; han vet inte om jag är intresserad. Inte jag heller, men jag trivs i hans närhet. Om en stund ska jag iväg och fotografera en annan söt pojke på scen, bättre än att sitta hemma och räkna ner timmarna. Det blir ingen mat på ett tag och dricka får jag inte göra förrän efter operationen. Inga fria drinkar till mig ikväll inte.

3 comments:

Pernilla said...

Det går jättebra ska du se! Suga på isbitar brukar man åtminstone få göra då man känner sig törstig men har drickförbud.

Kram!

Peter Madison said...

Uhh...visdomständer är elaka. Hoppas det går bra med alltihop å att du kanske får tillfälle att pussa söt pojke snart...;)

Anne said...

Pernilla, hoppas det. Känns lite halvjobbigt.

Peter, låter betydligt trevligare ja.