5.22.2007

Jobbiga ljud

Jag vaknade i natt av att det kom ett sms. Jag sträckte mig efter mobilen och läste något förvånat:

Hi sexy, are you in Sydney? Miss you.

Tyvärr är jag inte i Sydney. Tyvärr är inte meddelandet till mig, tror jag inte i alla fall.

Nästa meddelande, som kom några timmar senare, var mindre intressant. Jobb, jobb, jobb. En som vill träffas i morgon och gå igenom projektet. Jag har gjort vad jag har kunnat, men eftersom de inte har gett mig ett par bilder och en del bodytext kan jag inte göra det klart. Det känns inte meningsfullt att träffas innan jag har fått materialet och just nu är jag bara genomförkyld och känner mest för att dra täcket över huvudet och sova.

Medan jag sitter och försöker arbeta framför datorn har min granne fått för sig att börja borra. Vad vet jag inte, men golvet vibrerar, datorn skakar och glaset som står på bordet skallrar. Itunes lyckas dessvärre inte överrösta oväsendet.

Det går segt i dag och huvudet känns lika fullt på bomull som det är tomt på innehåll. Jag har knappt varit utanför dörrarna varken igår eller i dag och jag har inte minsta roliga att berätta. Något som däremot var roligt, tycker jag, var klippet nedan som jag snott från Suz.


4 comments:

eff said...

Trigger Happy TV är fantastiskt i sina bästa stunder!

Suz said...

Haha, kul att du gillart! Och visst är det skönt att veta, när man känner sådär att man behöver skratta, att det finns såna här klipp inom räckhhåll. Precis när man vill, dessutom.

dixiechic said...

Hahaha, vilken härlig video! Psykosnigel! ;)

Anne said...

Eff, indeed, indeed, speciellt tillsammans med lite skön bakgrundsmusik.

Suz, när man känner att man behöver skratta ja.

Dixiechic, psykosnigeln är lysande; pizzabudet som kollar in den också. You live and learn.