2.09.2009

Is this a bad time?

På flighten från Frankfurt till Singapore fanns inga personliga TV-skärmar. Jag har inte varit med om det tidigare och det var en klar besvikelse med en gemensam TV i gången. På resan som tog 12 timmar visade de ett gäsptråkigt drama, en dokumentär om pingviner och sedan som le grand final Ghost Town.

Den var inte fantastisk, men den var långt bättre än de två tidigare. Jag gillar Ricky Gervais och filmen var smårolig. Det kan ha varit en kvart kvar av filmen när personalen stängde av skärmarna och förberedde för landning. Inte snällt.

Nästa flight hade jag min egen TV-monitor och bland filmerna var Ghost Town. Så nu har jag sett slutet också och det var värt att se.

5 comments:

Doktoranden said...

Frankfurt-Singapore, flög du Qantas? Konstigt de inte hade egna tv-skärmar, brukar det ju alltid vara.

Anne said...

Nej en kombination av SAS, Lufthansa och Singapore Airlines. Jag flög Lufthansa till München i november och det var ett långt bättre plan än det jag åkte med tillbaka till Australien. Den första Lufthansaflighten var i klass med Singapore Airlines. Riktigt riktigt bra, den andra var sämre.

Singapore Airlines är fantastiskt bra, men deras plan är alltid fulla och det finns ingen chans att få ett dubbelsäte. Deras filmutbud slår alla de andras. Lufthansas mat är dock det bästa jag har ätit i luften.

Både Quantas och British Airways håller en jämn bra nivå, men inte i klass med Singapore. Emirates har också fina plan.

Anne said...

Oj, vilken utläggning det blev.

Doktoranden said...

När jag flög till NZ åkte jag Qantas men har hört, och som du säger, att Singapore ska vara allra bäst. Lär bli dom nästa gång jag planerar åka dit.

Anne said...

Så kostar det mer också... Men det kan vara värt det. Nästa gång vill jag försöka undvika mellanlandning i Europa. Några timmar extra låter inte så mycket men med en timmes flyg och fyra timmars väntan blir det ändå drygt.