1.31.2009

Packa upp packa ner

Jag tycker inte om att packa. Tycker inte om flyttkartonger. Det känns som att de ständigt finns runtomkring mig. Längtar efter att packa upp. Jag skickade en kartong igår som ska vara som en glad överraskning fullastad med klänningar och skor när jag kommer tillbaka.

Det är värmebölja i Melbourne med temperaturer över 40 grader. Jag har AC i lägenheten, överallt finns det AC, men när alla maxar AC:n blir följden utslagna elstationer och hett inne. Det hände tidigare i veckan. Nu är det åter 30 grader och kyla inne som vanligt.

Kläderna fick inte plats i resväskan. Shit happens. Istället stativ, kamerautrustning, annan elektronik, en grafisk mapp och en fotofolio. 19 kilo och fullt. Man skulle kunna ta det för en mans resväska, om den inte vore rosa.

5 comments:

Miss Upsey Daisy said...

Du som flyttar så mycket lär ju verklligen ha anammat med att ha så lite saker som möjligt. Inte så mycket onödigt med andra ord?

Doktoranden said...

Överdriven hetta är inte charmigt. Det finns gränser.

Anne said...

Missy, jag tog inte med några extrakläder när jag reste till Sverige, men jag har kläder och skor i Sverige som jag vill ha till Australien. Billigare så.

Doktoranden, 40 grader är aldrig kul, men det är en aning bättre nu än det var tidigare i veckan. Fast hett kommer det såklart bli.

Johanna said...

Åh! Jag ska börja packa inför flytten till Melbourne nu och den där 20-kilosgränsen känns just nu fullkomligt oövervinnlig.

Hoppas att du och din packning kommer fram ordentligt!

Må väl.

Anne said...

Johanna, du också. Annars är tipset att packa en kartong skicka ner. Det blir säkert billigare ändå.