12.01.2007

Alive but not kicking

Nej, det är inte bra. Inte bra alls. Och när inget kunde bli värre satte jag mig framför datorn igår kväll med ett glas vin. Det blev värre. Vinglaset ramlade rakt över min laptop som nu är mer eller mindre bränd. Enligt datorsupporten ska datorn inte fungera alls och tydligen är den döende. Skärmen har slocknat, men om man kör upp skrivbordslampan i skärmen går det att se något. Det håller såklart inte att skriva i blindo och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Gråta för jag verkligen inte har råd att köpa ny dator nu. Skratta för att jag får min efterlängtade macbook pro. Ny dator är såklart ett måste; de grafiska programmen till mac också. Så många beslut. Det är klart att det hade varit soft med en stationär storbildsskärm, men med tanke på hur stationärt jag har levt de senaste åren går det bort. Jag vill inte gå under 15 tum och då går macbook:en också bort. Antar att det blir en MacBook Pro.

Det blir längre texter igen när den nya datorn is alive and kicking. Förhoppningsvis redan på måndag. Tills dess hoppas jag att denna håller. Med lampskärm.

5 comments:

egon said...

fyfan vad irriterande! hoppas allt löser sig.

Peter Madison said...

ajaj...värsta sortens haveri...värre än tjernobyl...nästan.
Hoppas det fixar sig på nåt sätt. Det måste det göra...ju.

Glossy!

Kram.

Laanna said...

Aj aj. Men inget ont som inte för nåt gott med sig:)

Anne said...

Egon, fullständigt hemskt.

peter, jodå, det mesta funkar redan.

laanna, precis. ny dator. kan inte klaga

issie said...

aj sacramento!
vad bra att du lyckades fa en ny dator. jag sitter pa en 15'' macbook pro, men en extern skarm ar nog det forsta jag inforskaffar nar jag har ekonomisk mojlighet.
men trot eller ej - femton tum ar inte sa illa nar den ar matt och superklar.
hoppas allt ordnar upp sig. som sagt, inga linjer i naturen ar raka, som du skrev, sa varfor skulle livet vara linjart och grejs.. det ar nog inte vagen till inspiration & lycka. ta hand om dig!
/c