6.18.2007

The Underminers

Kvällen började tidigt igår när vi åkte till en pub för att se The Underminers spela. Lokalen var fullsatt och vi klämde in oss vid ett litet bord intill bandet. Mands kunde varenda textrad och deras texter var välskrivna. Sångaren Justin Hayward hade dock ovanan att blunda medan han sjöng. Han var en ytterst timid man upptäckte jag när vi småpratade i baren. Han berättade att han hade ett ”vanligt” heltidsarbete och höll på med musiken vid sidan om. Deras spelning igår var inte dum och jag tog några foton.

Efter spelningen kom deras långhårige klart påtände ”manager” fram och ville se bilderna. Det kunde jag inte direkt neka till och sedan mumlade han lite och sa vad han gillade. Lite underlig bildkritik mitt i natten och de flesta bilderna var ändå på mina vänner. En del band, eller snarast deras ”managers”, är lite tjuriga med att man tar foto. Den här killen verkade mest förvirrad och började sedan prata och dricka öl med en av mina vänner.

En av tjejerna har börjat träffat en ny kille, men det var redan svajigt. Hon visade bilder från mobilen på en snygg mörkhårig man med namn Zack. Lite senare pep mobilen till och hon sa ”it is Zack attack”. Hon fortsatte ”män leder bara till oro och hjärtproblem, han är min Zack attack”.

2 comments:

Peter Madison said...

Hmm...jag kan verkligen sakna det där med att bo i en storstad då det av naturliga skäl händer mer där. Musikutbudet i Östersund är ju inte så där sjudande direkt...

Är det Tina Turner som är uppstoppad på väggen??

Anne said...

Storstad går alltid före. Ja, frisyren var uppåt väggarna, typ.