6.30.2007

Classy

What a night, what a night. Vännerna jag var ute med igår sysslar alla med grafisk design och webbdesign och några hade just avslutat ett stort projekt. Drinkarna började klockan fem på Section 8 och fortsatte långt in på morgonen. Förra året var Section 8 mitt absoluta stammishak och jag har haft många roliga kvällar på utomhusbaren. Igår var minst lika roligt och Section 8 blev till Double Happiness, till Golden Mountain, till Loop för att stanna på Lily Black.

Någonstans där insåg vi att det var dags att ta sig hemåt i natten och en av mina kompisar ringde och väckte mannen hon bor med. Han är inte hennes pojkvän, han älskar henne medan hon älskar (med) en annan. Under kvällen ringde han ett par gånger och frågade vad hon gjorde och han kom i sin sportbil på första signalen. Han skjutsade mig hem och vi var för upptagna att prata när jag något försenat sa ”oj, vi körde just förbi mitt hus”. I morse vaknade jag hemma med klänning och strumpbyxor på. Classy.

8 comments:

Miss Upsey Daisy said...

Vilken kväll!

Själv var jag hemma men de var välbehövligt. Ibland när livet snurrar på för fort behöver jag ha en paus på en kväll för att komma ikapp.

Miss Upsey Daisy said...

Jag vaknade med klänning på midsommar. :-)

Peter Madison said...

Fniss...låter som om du hade trevligt iallafall och att duntäcket var slängt på golvet...;)

Anne said...

Miss Upsey Daisey: Det var länge sedan sist, av någon anledning var sminket borttvättat. Alltid något.

Peter: Bättre så.

Mård said...

Jag åkte buss hem med en halv vegburgare i handväskan. Den satte sina spår.

Anne said...

Mård: Oj, låter som en intressant kväll.

Mård said...

En ganska vanlig utekväll i Umeå=) Gissar att din var mer intressant.

Anne said...

Båda städerna var nog intressanta på sitt sätt.