5.05.2009

Smile

Var i dansstudion en sista gång och lämnade över bilderna till mina dansare. Gick vant genom korridorerna, danssalarna, kände människor, stannade till, blev avbruten av andra, fick en sista modellrelease undertecknad, musiken dunkade från högtalarna, men det var dags att lämna det bakom.

Flera av dansarna är väldigt karismatiska, vana att stå på scen och en av dem som älskar det mest är Phil. Spelar ingen roll om det är tidigt på morgonen och andra är trötta eller sent efter en lång dags repetitioner; han var klassens ständige underhållare och varje gång jag var där frågade han om jag kunde fotografera honom. Jag gjorde inte det eftersom jag inte hade modellformulär med mig och det var lite trixigt med tillstånd men framförallt för att jag var där för att fotografera en av de kvinnliga dansarna.

Sista gången jag fotograferade var under generalrepetitionerna och jag gjorde ett undantag och i dag gav jag honom bilden. Han kunde inte ha lett ett bredare leende.

Även om det kändes en aning vemodigt att lämna dansstudion var det ändå med minnet från bildernas mottagande inombords och jag är sugen på ett nytt fotojournalistiskt projekt.

4 comments:

Miss Upsey Daisy said...

Jag gillar Phil. Positiva människor kan vi inte få för mycket av.

Anne said...

Ja, dansstudion var en rolig miljö att vara. Trevliga människor.

.perpotator said...

lite off topic men; har du kollat på http://iheartphotograph.blogspot.com
jag gillart! du med?

Anne said...

bloggtips är alltid uppskattade, ska kolla.