4.22.2009

(o)förutsägbart

Det fina med att följa människor och läsa deras uppdateringar, är att få ta del och komma lite närmre men sedan ibland blir man besviken. Hur kan en person som är så begåvad inom vissa områden skriva de mest enformiga uppdateringarna? En matföljetong av ”äter pannkakor till frukost”; funderar på köttpaj till lunch”, ”har nu slukat en halv påse chips på tio minuter” och sedan som grädde på moset ”jävlar vad jag har ont i magen”.

7 comments:

MissMagicGirl said...

Man kan bli besviken ibland på bloggare man följer.
Jag har ibland riktigt beundrat folk och följt deras bloggar och plötsligt har de skrivit något jättefånigt.
Lite av en besvikelse....
Hoppas ingen har känt så på min blogg....^__^

Doktoranden said...

Jag tror nog man alltid vid något tillfälle blir besviken på nästan alla bloggar man följer. Självfallet vissa mer än andra och en del andra nästan aldrig. Kan bero på många saker, både vad man själv tycker och tänker just nu och vad bloggaren man i fråga följer skriver om just då.

Men visst, man bör väl försöka hålla någon sorts rät linje och konsekvens i sitt skrivande.

Inte helt lätt.

Eller så låter man bli att läsa.

malin said...

Ja man får passa sig för att inte hamna i den en sådan genre. Känner att jag kan trilla dit ibland. Främst för att jag gillar mat ;-) Jo, tänkte bara säga att jag ska göra en sida på modelmayhem. även skicka in till ett par agenturer. främst de som inriktar sig på reklamfoto. :-) Och jag håller på med mina intervjufrågor. Min redaktör ska ge mig feedback på dem innan de skickas till dig, så du får dem inom kort! ha det bra! malin

malin said...

PS: Dina dansbilder var sjuukt fina!

Anne said...

Miss Magic, usch ja, vi har nog alla skrivit nagra lagmarken, av trotthet av stress, men nar det blir mest trotta inlagg blir det inte sa kul langre.

Doktoranden, sa ar det sakert. I det har fallet tankte jag i forsta hand pa twitter och kontrasten mellan en intressant person och ointressanta uppdateringar.

Malin, you go girl! Vi hors om intervjun nar du ar klar.

Miss Upsey Daisy said...

Lät som twitter. Personligen gillar jag faktiskt blandningen av intressanta och ointressanta inlägg. Då lär man sig att även "spännadne" människor inte alltid gör spännande saker. Ibland glömmer jag bort lite att oavsett vem man är och vad man gör har man någon form av vardag. Jag hoppas att mina bloggläsare har överseende med att mina inlägg varierar lite. Jag skulle aldrig orka med att uppdatera med enbart jätteintressanta saker jämt.

Anne said...

Miss Upsey Daisey, var twitter, men till viss del är det som bloggande och skrivande antar jag. Upp och ner, men sedan finns det personer som skriver mest... ner, men så finns det personer som skriver mest upp. Det jämnar ut sig.