3.17.2009

Oh my

OMG. Jag satte nästan mitt te i halsen när jag läste morgonens mejl, eller jag gjorde det. En av mina barndomsvänner, Emilie bodde i Brisbane i flera år tillsammans med sin man, men de flyttade tillbaka till Sverige för en tid sedan. I morse läste jag ett mejl från henne att hon tänkte para ihop mig med en av hennes modellvänner för en plåtning, vacker tjej så jag förstår varför.

Det här var presentationen av mig:

A. - meet Annevi
Annevi is a super smart academic who decided to leave her career and Sweden behind to find her true calling in Australia. Now she is a photography student on the rise. She is a true inspiration and I always mention her name when I talk about strong women. My first memory of Annevi is when we were 7 years old and she was singing and dancing to the eighties hit song "oh mama can´t you tell.."

Min syster gav mig ett kassettband med Lili & Sussie i födelsedagspresent och kanske ångrade hon det när jag spelade det om och om igen på mitt flickrum. På allmän begäran, Oh mama.

4 comments:

Miss Upsey Daisy said...

Vilken fin beskrivning. Sådant man ska spara för regninga dagar..

Anne said...

Det var oväntat, men sött.

Mård said...

Lysande=) Jag har gått i barndom tack vare Lili & Susies medverkan i Melodifestivalen i år. Låten är grym!

Anne said...

Eller hur! haha, det var tider det. Jag hade en svart och neongulklänning som var det coolaste någonsin. Jag och min bästa kompis hade likadana och vi hade dem jämnt.