4.03.2008

Iprenkvinnan

Mensvärk från helvete. Den där som lämnar huden kritvit och kallsvettig. I dag fotograferade jag i en bastu med fullt påslagen värme.

En massa iprenknaprande senare och dimman har lättat, men jag funderar på att avboka kvällens date. Det är ett tag sedan vi sågs och han har bara sett min guldklänningssida. Jag orkar inte i dag; vet inte om han orkar se den osminkade.

Varför har inte Iprenmannen fått en Iprenkvinna? Fått och fått, men ni fattar. Det är guldäggsgala ikväll i Stockholm och jag tänker på mina kreatörspojkar. Mina och mina, äh, ni fattar.

8 comments:

Mård said...

Iprenmannen har iprenkvinnor, en hel hög som du och jag, vi som inte klarar oss utan ipren. För att vi är kvinnor.

Och pojkar eller män som inte klarar att se din osminkade sida förtjänar nog inte den sminkade, om du förstår. I Sverige är klockan 06.20 och jag är vaken av någon mystisk anledning. En båt kallar. Kram till dig!

Owe said...

Det är klart att de är dina !

Jo men visst vi fattar både de ena och de andra.

Vi får se vilka som vinner ikväll.

Vet du vad, jag tror att du får flytta din säng till poolen så att du kan få en lugn sömn i ett av dina rätta element.

äh du fattar.

Peter Madison said...

Gillar han din guldklänningssida så tycker han om iprensidan också. Annars är han tokig! :)

Fröken Lund said...

Mm. I hear ya, sister. Det finns människor som stolt deklarerar att de aldrig tar värktabletter. Dessa människor är oftast män, eller kvinnor som aldrig upplevt "mensvärken från helvetet". Jag är rätt övertygad om att vem som helst som upplever den där smärtan knaprar ipren på löpande band. Jag undrar om mensvärken är ett sätt att härda oss kvinnor inför en eventuell förlossning. Bara tanken på att en förlossning gör ännu mer ont är ett mycket bra preventivmedel.

Anne said...

Mård, ja med den definitionen har han flest kvinnor av dem alla.

Han kunde nog det.

Owe, fattar inte.

Peter, eller hur :)

Fröken Lund, eventuell förlossning :) jag vet. precis min tanke igår. Som tur är behöver jag bara iprenmannen ibland.

Fröken Lund said...

Ja, eventuell som i: man vet ju faktiskt aldrig om man kommer få de där kidsen. Först måste man ju ha en karl till det också. :-)

Fröken Lund said...

(PS: jag talar naturligtvis för mig själv gällande det där med en karl. Men visst, alla behöver vi en för att prokreera).

Anne said...

Fröken Lund, hehe, det ordnar sig med karl. kids kan vänta.