4.11.2008

Fint

När jag flyttade till Sverige från Melbourne i slutet av sommaren tappade jag en tredjedel av mina läsare. Det var en tid med stora omställningar och ni fick bara en del av mig och det är möjligt att det märktes av i texterna. Efter en tid kom fler läsare tillbaka, eller nya. Jag vet inte, men ni blev fler.

Sedan jag kom tillbaka till Melbourne har antalet läsare ständigt ökat och jag har fått flera fina recensioner, senast denna. Det värmer att ni är fler som länkar, fler som läser. Ibland känner jag att ni fortfarande får en del av mig och att jag inte hinner mer än att resumera istället för att berätta. Eller är det olika sätt att berätta, genom ord, genom bilder. Helst i ord och bild.

4 comments:

Miss Upsey Daisy said...

Jag har upptäckt att det kommer och går läsare .. det kommer och går bloggar också. Ibland är det intensivt med flera inlägg om dagen och ibland är folk borta i månader..... Det verkliga livet kallar...

Anne said...

Misy, visst är det så. Livet.

Lullun said...

Ja, själv är jag ny. Detta var det andra inlägget jag läst. Du tittade ju förbi hos mig och mitt Grönland idag, så "hittade" dig ju först idag. Jag tittar förbi igen, garanterat. Men nu kallar visst jobbet... :-)

Anne said...

Lullun, du är välkommen.