3.03.2008

Snabbt

Jag har lunch och maste skynda. Jag har skrivit om flera ganger. Fraga mig inte varfor. Igar var en lovely dag och jag traffade bland annat mina kara vanner Anwyn och Prue och drack champagne, berattade historier och hade hur roligt som helst. 

Lagom till jag kommer hit flyttar Prue fran Melbourne. Kar och galen har hon sagt upp sig fran ett snuskigt valbetalt arbete, salt lagenheten och bilen och flyttar om ett par manader till Boston. Bara sadar. Anwyn var av den bestamda uppfattningen att jag var minst lika galen som flyttat till andra sidan jordklotet. Men vi forstar varandra. Vad Prue gor nu gjorde Anwyn for nagra ar sedan nar hon lamnade London for New York. No regrets. 

Hem fran St Kilda till stan och gjorde dagens tredje ombyte och satte kurs mot St Jeromes dar Deb avslutade en ny malning. Jag platade en del i den ruffiga granden inklusive Caroline i min roda vaska (sista bilden till det roda temat) och sedan roda cranberrydrinkar pa St Jeromes. Eller inte. Det lat battre.

Jag ska lagga upp bilder sedan pa Debs nya malningar. Efter USAturnen har hon dragit in storre arbeten. Det finns mycket mer att beratta men min lunch ar slut. Gotta go.

6 comments:

smul said...

Det blir bra när du får längre lunch också!

smul said...

Eller internetmöjligheter hemma också.

* said...

blir så oerhört nyfiken på fotona. kommer du visa några?

Anne said...

Smul, ja det ena eller det andra. Jag haller pa Internet hemma dock. Snart.

*, jora, visst ska jag det. Har inte hunnit redigera sa mycket som jag skulle ha velat, men en del. Jag ska forsoka fa upp lite bilder igen. Blir mycket lattare nar jag far bredband hemma igen.

Lisa Christensen said...

Gillar när folk tar chanser! Skulle inte ha något emot att byta ut London mot något nytt.

Anne said...

det ar nog sa nar man har borjat resa. svart att sitta still for lange.