2.29.2008

R & R

Jag sitter pa mitt narmsta internetcafe som dessvarre har den daliga egenskapen att mynten rasslar snabbare an i en blackjackmaskin. Jag orkade inte ga till det som jag gillar bast: mina ben ar stumma efter langa timmar med kameran i handen i jakt pa de ratta roda tonerna. Jag haller pa med ett tema om roda detaljer i manniskors outfit i street setting och det ar knepigt att fanga bilderna. Street photography gar vanligtvis snabbt och det galler att satta bilden direkt.

Det beror pa kontexten men ibland maste man fraga om man kan ta bilden, men de basta bilderna ar de som bara finns dar utan att stora objektet. Vanligtvis ar manniskor vanliga nar man fragar. Manga smickrade.

Jag var ute efter en sliten streetlook och hittade en rockkille i en grand. Dessvarre har min charm sina begransningar och jag mottes av ett "I am so fucking hung over love". Inte med allt lirkande i varlden gick han med pa foto ens bakifran, eller utan hans ansikte. Oh well. Melbourne ar the place to be nar det galler street photography. Jag far leta upp en ny sliten rockare. Det finns en del av dem.

4 comments:

Shadow said...

Trevlig läsning här. Jag är också utlandssvensk.
Kommer definitivt tillbaka hit.

Anne said...

Tack och valkommen hit.

smul said...

Det blir bra när du kan lägga upp dina bilder igen :)

Anne said...

Smul, ja det ar langt mer omstandigare nu. Finns en del bilder pa lager.