2.07.2008

Holy shit

I julklapp fick jag en astrologiläsning av min bästa vän här i Stockholm. Hon sa att jag behövde svar och att det var den bästa lösningen hon kunde komma på. Det var första gången jag var hos en astrolog och det var klart fascinerande. Det var nästan kusligt när hon läste mina planeter och hus och berättade saker om mig som fick mig att vrida mig i stolen där jag satt.

Jag har solen i väduren, månen i lejonet. Eld eld eld men turligt nog har jag ascendenten i jord som gör mig något lugnare (om än snubblande nära väduren). Astrologen stannade kvar vid två planeter som hon sa hade ovanliga placeringar. Den ena var mars, vår drivkraft vårt livsfokus. Min står i väduren (eld igen) på nollpunkten mellan första och sista huset. Hon sa att det var en placering där kungar föddes. Att det var en enormt stark placering som gjorde mig orädd och gav kraft; det var en placering som var den svagaste eftersom den alltid kom att innebära rädsla i den egna kapaciteten. Med eld eld eld sa hon att hon inte var det minsta orolig för mig. Är det okej om jag är det ibland?

I vissa stunder går jag på som om det inte fanns någon morgondag; söker det jag vill och försöker nå mina drömmar. Men vad gör man när de slår in? En av mina favoritscener ur Nemi är när hon står i en bar med en vän och tjatar om längtan att hitta sin drömman. När han dyker upp i helikopter backar hon och säger att hon inte är redo. Han går; chansen förlorad.

Glöm män. Det handlar om mig och mitt liv och jag vad jag vill. Och jag vill; jag kommer inte att backa men jag är inte förberedd. Jag vet inte ens om jag förstår vad jag har gjort eller vad det innebär. Det innebär garanterat förändring och flytt. Jag berättade för en av mina vänner i dag och det här var hennes svar

HOLY SHIT.
That's so random!!!!
WOW.
Hope you are okay. This is totally unexpected.
WOAH. WOAH. WOAH.

Det finns saker som fortfarande inte är klart och kräver all min kraft de närmaste dagarna. Tiden rusar genom mina fingrar.

11 comments:

* said...

javisst var det något stort på gång. eld och lågor; burn baby, bring it on.

å en lyckospark i arslet med.

Anne said...

*, yay, burn baby burn. Och tack.

Laanna said...

Oh, vad har du nu hittat på tro?:)

Mård said...

Jag tror att du är förberedd. När de yttre omständigheterna fallit på plats, och hela du är på plats, så kommer det kännas. Jag är så glad för din skull=)

Tarot said...

Du är behjärtansvärd som vill delge dina tankar och fantasier.

Anne said...

Laanna, all good. Hoppas jag.

Mård, tack och du har säkert rätt. Hörs senare.

Tarot, fantasi och fantasi. Det här är mitt liv och min verklighet.

Lisa said...

Det är så spännande med astrologi tycker jag! Det stämmer så bra, också när man kollar transiter. Har gått till flera astrologer, men nuförtiden ställer jag mest själv och åt vänner.

Hoppas att du känner att du har fått lite vägledning.

Anne said...

Lisa, visste jag inte. Du får läsa mitt astro så läser jag dina kort när vi ses.

Lisa said...

Ja, det får vi göra ;) Har också månen i lejonet, by the way...

Järnladyn said...

Du kan konsten att göra en nyfiken. Och försvinna fortare än kvickt.

Anne said...

Lisa, absolut. Har hört att det ger oss ett sinne för dramatik eller något.

Järnladyn, vill bara veta säkert innan jag skriver. Förhoppningsvis fortare än kvickt.