1.09.2008

Are you trying to say something?

Vi måste prata om det här. Pokandet på Facebook. I don’t get it. Att peta på någon känns som att vara tillbaka på mellanstadiet där man blev dragen i håret. Är det inte samma känsla?

Så okej det finns en eller annan som pokar. Och man ignorerar. Och blir pokad igen och man tänker att skicka ett mejl om du har något att säga eller drop it. Är det bitchigt? Ännu värre är att bli pokad i kombination med ett meddelande helt i versaler? För det har också hänt. Dra i håret och skrika samtidigt lär inte funka när mellanstadiet har passerat. Det gick inte hem ens då.

När jag tog tunnelbanan i dag satt det några tonårsgrabbar intill mig som aktualiserade ämnet. De hade en intensiv diskussion om kvinnor eller snarare flickor varpå den ena killen sa ”jag pokar dem tills de vill ha mig”. Och jag tänkte att it ain’t gonna work dear. Rakhet att säga ”jag tycker du är fin” är förvånasvärt underskattat.

6 comments:

Järnladyn said...

Eller också vågar man vägra Facebook redan från början ;)

Snyggt jobbat med bannern, förresten. Mycket bättre än de båda andra.

Anne said...

jag vägrar applicationer och facebook är inte helt av ondo. inte.

och tack. renare.

Peter Madison said...

Mmm..jag har ju dissat FB ett bra tag (ja, jag är med!) och nu säger jag som det kommer bli. Innan årets slut så orkar ingen hålla på med det där längre. För töntigt, nördigt, mesigt, larvig, barnsligt...you name it.

Ett Lunarstorm för vuxna är vad det är...ååh...jag är så härligt neggo ibland...haha...

Mmm...bannern...hmm...den smälter in fint i bloggen...liksom. Men som nån sa, jag förknippar dig med färg...svart är ju visserligen en färg det med men du har väl inte gått å blivit svart??

Anne said...

skyller på det svenska vädret. vinterblek. jag vet inte, känner inte för färg nu men det ändrar sig säkert.

och visst finns det en töntig sida av facebook. men det finns också andra sidor som är bra. ett nätverk. that's all.

.perpotator said...

facebook är som en stor bra adressbok sa min vän woodfairy. kunde inte sagt det bättre själv. och det där pokandet.. jeebus

Anne said...

en adressbok och ändå mer.