12.03.2007

Looove

Lycka.

Jag sitter vid min nya macbook pro med ett litet leende. Eller stort. Tänk så bra det kan bli mitt i all röra. Hela dagen har gått åt till att försöka navigera och föra över filer från min gamla svartskärmade laptop till den nya. Mycket hade jag backup på, men inte allt.  Mac är smidigare men det tar ändå lite tid att ladda in hela itunes och annat. Men nu är det på plats.

Snälla järnladyn, erbjöd att köraa hit med en mac till låns.  Det är helt galet hur beroende man (jag) är av datorn. Nu är det bara de grafiska programmen som saknas men det ska förhoppningsvis ordnas i morgon. Lite dumt är att jag lämnade mina webbprogram och ett par andra program hos mina föräldrar så dem får jag klara mig utan. Webbprogrammen är som tur är kompatibla mellan pc och mac till skillnad från de grafiska. Jag håller på med en webbsite som nu får vänta ett tag. Kan inte hjälpas. Det är viktigare att få igång mina grafiska program så jag kan fixa till mitt cv. Det lär behövas. Encore une fois. 

3 comments:

Peter Madison said...

Mmm....macbook pro....lyllo! :)
Bra att allt gick bra och att du har vänner som ställer upp ifall det behövs! Dator idag är kanske den största craving man har...vet inte om det är bra eller dåligt men så är det ju...

Owe said...

Skönt att du får känna lycka - Loove

Anne said...

peter, ja verkligen. behövde lite stöd i datorkrisen men nu känns det helt underbart med en finfin mac.

owe, lika sorters lycka, ändå lycka