12.03.2007

Balsam

Min vän Helena skickade just ett mejl och frågade om jag tentaläste eller sov. Inget. Istället har jag ägnat några timmar till att brutalt rensa mitt itunes. Förmodligen är det mindre prestigelöst nu när 10 gig åkte bort. Det slog mig att jag hade en hel del musik som jag inte gillar. Tindersticks t ex, bort bort tillsammans med allt skramligt. Kvar finns en blandning av indie och elektroniskt.

Jag borde verkligen läsa istället. Jag har min examenstentamen i morgon. Jag brukar vara sjukt prestationssinriktad men nu. Not so much. Jag hoppas att det kickar in snart. Typ verkligen snart. 

Lite glädjande nyheter kom mitt i allt trassel. Vår lärare lämnade kritik på Sarah, Nils och min mjölkkampanj. Som balsam och jag tänker njuta lite. 

Ni gjorde ett oerhört genomarbetat och genomtänkt förslag som inte bara var mycket bra copymässigt, utan också formmässigt. Tycker om enkelheten och humorn. Det är kraft i er kampanj och den är rakt på problemet. Så grattis, jag är stolt över er!

8 comments:

egon said...

vad roligt, GRATTIS!

Järnladyn said...

Åh, härligt med sådan kritik. grattis! Då kan du nog också ta examenstentan med ro. :)

Anne said...

Egon, ja roligt och skönt.

Järnladyn, kanske :) jag väntar fortfarande på den där prestationslusten ska gå in. men visst har jag läst en del.

Peter Madison said...

Fina ord är bäst! Grattis!

Anne said...

tack peter. som vanligt är jag mer lättad än glad men visst är det nice när man jobbat hårt och länge med något. cred till sarah och nils också såklart.

Pinhead said...

Kul. Men Tindersticks är väl bra? Lyssnade en del på dem på 90-talet. Inte bäst kanske. Men bra. Vilken skiva var det?

Mård said...

Åh, fint med såna ord. Hoppas tentan gick bra. En del saker gör man på rutin när kreativiteten saknas, det är kanske det som kallas för "yrkeskunnande" eller något sånt?

Anne said...

Pinhead, som att svära i kyrkan. Men alltså, nej jag gillar inte Tindersticks trots tappra försök från vänner. Jag hade alla men jag brände iofs av itunes innan jag rensade så helt förlorade är de inte. Och de har en del bra texter.


Mård, tack jag tror att det var precis min strategi :)Förhoppningsvis funkar den.