9.04.2007

En hög med handskrivna kuvert

En skrivande kollega har fått en förfrågan på ett intressant projekt med stor exponering och det är en bra chans för honom. Han har ett bra koncept och bad mig om respons på en redan bra idé. Medan jag satt och skrev mina tankar kring projektet tänkte jag på att jag har valt rätt. Jag tycker det är roligt med ord och layout och det är vad jag kommer att fortsätta med i höst, men inom en delvis ny bransch för mig.

Hela dagen har jag letat adresser och namn att skriva på de specialdesignade kuverten till mitt cvutskick och ändå är jag inte klar. Det tar tid att hitta rätt namn och medan högen med de handskrivna kuverten växer finns det två tankar som ständigt finns närvarande. Jag börjar känna en viss oro inför kommande intervjuer; jag är ännu mer orolig att jag inte ska få några intervjuer. Sedan tänker jag såhär. Det räcker med ett ja. Bara ett.

7 comments:

smul said...

well det ska bli intressant att få veta vad du håller på och micklar med egentligen, om vi nu får det alltså?

Anne said...

Smul, bara ett designat cv med följebrev och kuvert. Ett enkelt brev som föhoppningsvis ska öppna dörren till en ny bransch för mig.

Eftersom det är mitt cv kan jag inte lägga upp det här.

smul said...

nej jag hajjar, men jag tänker på att sedan när det är klart kan man få veta branschen kanske?

Anne said...

Smul, jodå, visst kan jag det. Om jag får minst ett ja dvs.

egon said...

åh jag hoppas det kommer gå vägen för dig. och det räcker med ett ja. jag sökte och sökte och sökte och fick bara två intervjuer, då jag nästan redan gett upp. så fick jag det ena. så, ett räcker. precis.

Owe said...

Jag hoppas på att du får ett JA eller fler

Anne said...

Egon, jag hoppas att jag hamnar lika rätt som du gjorde.

Owe, jag med