8.15.2007

Det är klart nu

Det är klart nu, CV:t. Det går alltid att göra mer; det går alltid att göra bättre, men jag är nöjd. Förvånad att det bara tog två dagar och jag ska till tryckeriet i morgon och försöka få dem till att ha ett provtryck före helgen. Jag har precis gjort en mock-up och jag ler lite. Det blev finare än jag hade hoppats. Svart, vitt och en färg som jag har använt olika toner av. Ungefär som min garderob.

Det är såklart tänkt att vara en spegling av mig men att se mina examina, kurser och erfarenheter blandas med mina foton, grafiska arbeten, webblänkar och teckningar känns lite underligt. Efter havererade lönesamtal är det som balsam att se allting samlat.

Jag vet inte hur många gånger i dag som jag har tänkt tanken att jag borde ha gjort mitt nya cv när jag var i Melbourne och kanske hade det förändrat något. Nu är jag här och förhoppningsvis förändrar det från inget arbete till något arbete.

Nästa steg är att ta reda på företag och adresser. Vissa adresser är självklara, andra mer osäkra. Allting flyter fortfarande men det stör mig inte. Flyta är bättre än att stå still.

4 comments:

Peter Madison said...

Sant...flyta är bättre. Lycka till med jobbletandet...tror du fixar det!

Owe said...

Lycka till.

Låt det flyta...

Jag håller tummarna för dig.

Annika said...

Det låter som ett mycket spännande cv. Det är ett gott betyg att du överträffar dina egna förväntningar. Sällan vi prestationsmänniskor ananrs blir nöjda med det vi själva gör... ;)

Anne said...

Tack Peter och Owe.

Annika, :)