6.10.2007

Relax

Dagen har gatt i forseningens tecken. Forsenad somn som aldrig vill infinna sig, forsenad buss till flygplatsen och forsening i incheckning pa grund av att sakerhetsmaskin gatt sonder. Men nar jag sag planets forsenade avgangstid pa tavlan kunde jag inte lata bli att le. Texten lod:

Auckland boarding: RELAX

Sa jag gjorde det. Tog det lugnt. Planet korde in en del av tiden och fyra timmar senare hade jag sett nastan hela Stranger than fiction, delar ur The Holiday och Music and Lyrics . Forklaringen till halvorna var att jag somnade mest hela tiden. Med tidskillnaden ar det redan kvall och jag behover sova mer. Jag hamtas upp pa hotellet i morgon tidigt.

Det ar mycket nya intryck av Nya Zeeland, men de har inte hunnit samla sig riktigt an. Jag vill promenera mig igenom varje stad och nu har jag lyckats fa skoskav av mina Converse. Det borde vara helt omojligt och jag har haft dem lange. Tankte anda ta en kort tur nerom hamnen. Varje stad har sitt tempo och Aucklands ar lugnt ocksa mitt i stan. Underligt ar att det ar gront ljus vid gatukorsning i bada riktningar sa att saga. Sedan ar det rott i bada riktningar och det blir mycket vantan. Just relax.

Det finns lite nerkladdade utkast fran dagens vantan, men just nu ar jag mest trott och hungrig om jag ska vara arlig. Jag aterkommer i morgon med lite mer genomtankta ord.

Uppdatering: Om trafiken star still i bada riktningar finns det saklart inget som hindrar att man gar diagonalt over korsningen. Kom pa det efter ett tag. Oh well.

3 comments:

Anonymous said...

icke genomtänkt också fint!

egoistiska egon said...

men vad härligt med nya z! har varit väldigt dålig på att läsa bloggar senaste veckorna pga extrem tidsbrist och nytt jobb, men jag ska försöka bättra mig.

Anne said...

Tack Erik!

Egon, no worries!