6.27.2007

Invite!

Det är något stressande att skicka ut en inbjudan till ett 20-tal grafiska designers. De känner till min minimalistiska arbeten och att jag ofta lägger tonvikt vid färgerna. Det känns som att de förväntar en viss sorts stil från mig och kanske var det därför det blev tvärtom.

När jag skulle sätta ihop inbjudan hade jag bilden med höstlöven framför mig och jag klippte ut löven och använde som ett lager. Sedan blev det ett par målningar från Hosier Lane et voilà, invite klar till mina avskedsdrinkar. Den är allt annat än minimalistisk.

Ni är naturligtvis välkomna om ni har vägarna förbi.

You are invited

11 comments:

Annika said...

Kul att överraska med något helt oväntat ibland! Och resultatet blev verkligen läckert. :)

Susanna said...

Snygg inbjudan!

Anne said...

Tack tjejer!

Mård said...

Ja, verkligen riktigt snyggt! Förstår att du är noga med färger, de här gjorde gott att se på. Blir också otroligt imponerad av människor som kan sånt du gör, jag är ovan med form, har tidigare enbart tänkt på innehåll, men har börjat nosa lite mer på formen nu.

Känns kul att kunna skriva till dig i "realtid" också, jag har kommit hem från jobbet och försöker varva ned, ska sova snart.

Hoppas att du har det bra, mitt i allt vemod med packning och avsked. Det är svårt att göra sånt, men det bästa är nog att göra det ordentligt, "så har man det gjort sen" som vi skulle sagt i dalarna.

Anne said...

Tack Mård, vad glad jag blev. Jag har alltid tyckt om form, men det var först förra året som jag började med grafisk design. Satsa på en intensivkurs eller något. Jag tycker nog att det är just kombinationen ord och bild som är det roligaste.

Det har varit vemodigt att packa kartongerna, men samtidigt när det mesta är skickat har en växande känsla av att vara på väg mot något nytt infunnit sig.

pinhead said...

Bra jobbat! Även de "misslyckade" bilderna är bra att spara.

Anne said...

Tack! Synd att bilderna tar så mycket utrymme bara.

egon said...

vad tjusigt! jag pysslar med väldigt mycket bildhantering i mitt jobb, och det är så himla roligt! använder mycket detaljer från bilder och små delar och pysslar ihop. KUL och hoppas det kommer många och säger hejdå. hade gärna varit där :)

Anne said...

Tack, och det hade varit roligt om du var där! Bilder och pysslande är roligt. Är det främst till desktop publishing? Jag har nog inte riktigt förstått vad det är du sysslar med, men det låtar bra med ny dator och program.

egon said...

Nja, jag jobbar bara mot webb. Titeln är webbredaktör/web editor, så det är främst text till mitt jobbs hemsidor (tre länder), nyhetsbrev samt en hel del copy. Där är ju även bilder inblandade i alla steg, såklart :)

Anne said...

Låter ännu bättre!