5.18.2007

Nej, nej, nej

Okej, jag erkänner. Jag har en soft spot för män med vackra ord. Det har för all del lett till en del trubbel när de vackra orden tagit slut och jag lärt mig att ibland är ett ord bara ett ord, men ändå. Vackra ord är förförande berusande.

Anyhow, jag såg just att Virtanen slutar blogga. Inte bra, inte bra. Jag har läst honom ända sedan rökbloggstiden. Hans bloggande har gått lite i vågor, ibland har det prioriterats bort för annat och sedan kommer han tillbaka och bara slår tangenterna i botten och är fullständigt briljant. Tycker jag. Det är klart att han slutar blogga med längsta inlägget, som med stor säkerhet blir starten på ett nytt projekt. Jag hoppas att det går bra för honom och jag kommer sakna hans bloggande.

6 comments:

Anonymous said...

vad gör du förresten i australien?

Peter Madison said...

Eftermiddag i New York och ikvall ska vi ut och sla runt!!

Laanna said...

Oh no. Inte Virtanen! Synd!

motherfakka said...

vem är inte svag för vackra ord, det är ju så vackra.

Rollx said...

Kanske bara bra om det kommer in lite nytt blod på Aftonbladets blogg. Det lär ju dyka upp någon ny figur.

Virtanen har känts lite "suckig" emellanåt, antagligen så är han lite uttråkad på bloggandet ?.

Anne said...

Anon: Bor. Lever. Melbourne är mitt hem.

Peter: Have fun!

Laanna: Synd, men jag tror att han återkommer på annan plats, eller möjligen skriver på annat ett tag. Han lär återkomma.

Motherfakka: Jag vet.

Rollx: Alla har perioder där bloggandet går lite upp och lite ner. När det gäller Virtanen är hans något oinspirerade perioder fortfarande högre än många når upp till under sina mest inspirerande perioder. När han skriver inspirerat är han helt enkelt lysande.

Det lär säkert dyka upp någon ny figur på Ab; det har det till viss del redan gjort. Förhoppningsvis bloggar Virtanen vidare på annan plats och då dyker jag hellre med där.