5.06.2007

The Lucksmiths

Vi var iväg och såg Melbournebandet The Lucksmiths igår på en lite mindre klubb och det var en skön familjär stämning i lokalen. Först ut var Summer Cats. De hade bra melodier, men den nervöse sångaren missade de flesta tonerna och det blev en något seg historia.

Sedan gick The Zebras från Brisbane på. Det minsta man kan säga om deras uppenbarelse var att de desperat hade behövt hjälp med stylingen. Till och med en av killarna som var med igår påpekade det. Deras spelning var desto bättre och de drog upp stämningen.

Sist ut var Lucksmiths och det var bra. Sångaren, Tali White, är lite överraskande också bandets trummis. Han stod upp längst fram på scen med sina trummor runt omkring sig samtidigt som han sjöng. Bra var det. Enda besvikelsen var att de inte spelade någonting från albumet A Hiccup In Your Happiness; jag hade hoppats det. Bilden ovan är på sångtrummisen.

2 comments:

supertasty said...

nej vad synd att dom inte körde låtar från det albumet. den är verkligen asasbra!

(hoppas förresten att dina vänner gillade den trallvänliga poppen, hehe)

Anne said...

Ja, det var lite synd. Annars verkade de gilla det, utom en som frågade hur lång tid det var kvar redan under första bandet.