5.07.2007

The History Boys

Jag har varit ute i en studio nästan hela dagen och vi fick en massa planerande och plåtande gjort. I och för sig en massa jobb i photoshop i morgon, men det är en annan sak. När det blev kväll tog vi bilen till Carlton och åt middag på en av de italienska restaurangerna på Lygon Street. Något oplanerat hamnade vi också på den här filmen.

Den var olik de flesta filmer jag har sett, kanske för att den är baserad på en pjäs. The History Boys är en torr engelsk välspelad alldeles strålande liten feel good movie. Dialogerna var intelligenta och småroliga och det var en väldigt charmig film.

Efter filmen hamnade vi på Brunetti. De är mest kända för sin varma choklad, men det italienska kaféet har även ett enormt utbud av kakor, glass och tårtor. Brunetti har öppet alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll och oavsett när man går förbi är det alltid mycket folk. Farligt gott att stanna till.

6 comments:

Peter Madison said...

Du har just fått ett gult kort genom att skriva om Brunetti...farligt nära ett rött;) Jag är kak&glassgalen och ligger nu i svårt abstinens och vet inte om jag ska baka hallonmuffins eller gå ner i källaren och grina en skvätt...tror jag grinar lite...haha :)

Anne said...

Jag tycker du ska traska bort till Laanna. Jag har hört att hon gjorde fantastiska muffins för ett par dagar sedan. Om där finns några kvar förstås.

Peter Madison said...

Då får jag traska en bit...jag bor i Östersund och hon i Gävle...typ 40 mil...;)

Mill said...

Det låter som om du har haft trevligt! Och du gör mig sugen på godsaker!

motherfakka said...

jag som är jobbfanatiker undrar mest vad det var du plåtade?

Anne said...

Peter: Allt är relativt, men okej, lite långt. Jag hade fått för mig att ni bodde i samma stad.

Mill: Jo det var bra. Alltför gott är jag rädd.

Motherfakka: Det var mest foton på målningar, etsningar, och annan grafikutrustning från studion. Bilderna ska användas till en ny website, därav allt pillrande med att ändra dpi i photoshop och fireworks. Ska jag börja med nu.