5.24.2007

AC/DC

Lite goda nyheter ramlade in i mejlkorgen. Det kom två inbjudningar till fester, en på lördag och en nästa lördag. Den senare kommer visserligen vara med blandade känslor eftersom det är Susannahs go-away-party, men det kommer säkert bli roligt. Hennes vänner är framförallt en blandning av metalgrabbar (för det är mest grabbar) och akademiker från strålningsavdelningen där hon arbetar. Hon har såklart valt mesta rockhacket i stan nere i AC/DC Lane. Cherry oh Cherry.

Festen på lördag är med andra vänner och klart mer uppklätt. Det är på bästa cocktailstället nere i St Kilda. Ah, det kommer bli roligt och jag kommer inte att vara förkyld då. Så det så.

En av vännerna som varit spårlöst försvunnen, ända sedan hon skaffade pojkvän, hörde av sig i dag. Hon bad om ursäkt för sin frånvaro och ville träffas snarast. Jag vet inte riktigt om det innebär att lyssna på pojkvänsproblem eller bara riktigt bra återseende. Vi umgicks mest hela tiden förra året och vi har många roliga fester och minnen bakom oss. Jag har saknat henne och ser fram emot att ses i helgen. Ja, om inte pojkvännen kommer emellan då.

2 comments:

Miss Upsey Daisy said...

Sådant är så tråkigt när folk som har pojkvän bara försvinner. Självklart blir det mindre tid men just det här med att gå från 100 till 0 har jag extremt svårt för. Jag kan vara riktigt barnslig och nästan vägra att "ta tillbaka" personen när det skiter sig.....

Anne said...

Miss Upsey Daisy: Första gången det hände under skoltiden och jag såg min allra allra bästa kompis försvinna var det jobbigt och det tog ett tag innan vi hittade tillbaka till vänskapen igen.

Nu tycker jag det är tråkigt när vänner försvinner, men samtidigt är det en del av livet. De kommer och går och kommer tillbaka igen. All good.