5.18.2007

Accelerator

Huvudet har klarnat efter tabletterna och itunes rullar för fullt. Det var då jag kom på att jag glömt bort att tipsa om Accelerator. Om jag hade varit i Stockholm i slutet av juni skulle jag inte inte inte missa det här. Band som Tokyo Police Club, CSS, The Sea and Cake, Gruff Rhys, TV on the Radio, Bright Eyes, Peter Björn, Electrelane och en massa andra bra band spelar. Även i Göteborg görs en spelning med något färre band.

Biljetterna släpps i morgon kl 12 både för spelningen i Stockholm och Göteborg.

5 comments:

pinhead said...

Hur mycket bra som helst där i år. Ska på bröllop den helgen så jag kan tyvärr inte gå. Fan.

Anne said...

Oh well, på bröllopet får du nog lyssna på någon skönsjungande donna som skrålar romantiska ballader i sommarnatten. Second best?

.perpotator said...

åh no.. jag som inte har pengar förän på fredag. hoppas att det finns två biljetter kvar då.

Robert Karlsson said...

Det verkar vara ruskigt bra, var i Göteborg förra året och fick glädjerus och tårar samtidigt åt Regina Spektor. Diggade Arctic Monkeys, dansade spontant till Hot Chip, och önskade att jag fick hålla om någon till Death Cab for Cutie. Men pengarna är färre efter Paris, Prag och Polen i år, sen är jag sugen på Way Out West dessutom.

Anne said...

.perpotator: Förhoppningsvis, men tveksamt. Många bra band i år.

Robert: Bra konsertminnen kan man leva länge på. Way out West är lysande i år, men frågan är om inte Accelerator är bättre. CocoRosie spelar dock bara i Göteborg.